På billedet ses fra venstre Tommy, Thomas, Mona, Rikke og Kim.

I 1985 stiftede Tommy Nielsen CR Trading i Malling. Med sin baggrund inden for vinhandel og et godt netværk i restaurationsbranchen kom der hurtigt kunder i butikken. Faktisk så mange, at hustruen Mona efter stiftelsen besluttede at indtræde i firmaet på fuld tid.

Desuden blev der ansat chaufførhjælp til at klare udbringningen. Personlig service og hurtig levering var mottoet den gang som nu, og snart var der skabt en sund og bæredygtig forretning, som blev ved med at vokse.
Derfor blev ekstra hjælp igen nødvendig, og den viste sig at være lige ved hånden, da datteren Rikke tilbød at træde ind i firmaet.

Med fem ansatte og stigende omsætning var familievirksomheden i 2007 vokset ud af sine oprindelige fysiske rammer og flyttede til nyopførte lokaler i Malling.

Herfra udbringer vi personligt vores varer i et område, der afgrænses af Randers og Viborg i nord, Horsens i syd, Grenå i øst og Silkeborg i vest. Kunderne uden for dette område bliver selvfølgelig også betjent med høj service, men leveringen sker her på almindelige fragtbetingelser.